тарантулски дизайн
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
тарантула дизайн
тарантула дизайн
тарантула дизайн
тарантула дизайн

::Дневници
::Партньори
Triada Soft Ltd.
STIdesigner
Съобщение от пресцентъра на момъка с тарантулите
 
Преди всичко бих искал да изкажа огромни благодарности на vladdark, чието непрекъснато подбутване на моя милост от негова страна доведе дневниците до прекрасният им сегашен вид :-) Още веднъж едно ОГРОМНО благодаря и се надявам и за в бъдеще да е така неуморен в градивната си критика :-)))
 
Такаааа, сигурно се чудите що за простотия е това :-) Честно казано и на мен още не ми е съвсем ясно, но надявам се с времето да постигна вътрешен мир и спокойствие и да ме озари просветление, а до тогава...
Опитал съм се да направя малко по-интерактивен вариант на екселските файлове, който много от вас, предполагам, ползват, за да следят развитието на тарантулите си. Поне аз така правех и ми стана супер досадно да се ровя из смотания бук. Когато става дума за един два екземпляра ... няма проблеми, всичко е пред очите ти, но когато бройката надмине 10 .... е те тогава да видите зор, туй де беше, онуй де го турнах ... ужасТ.

При създаването на дневника имате възможност да въведете начални данни за тарантулата. Неща от сорта на кога е закупена, кога горе долу е родена, какъв вид е, на колко кожи е била, на какъв период от време се храни и така нататък... когато човек незнае какво да каже казва и така нататък :-)

Имате възможност и да „закачате” снимки към всеки дневник или пост в самия дневник. Така освен с текст можете да се изфукате с тарантулата си и с някоя яка снимка :-)

Броя на сменените кожи автоматично се увеличава с добавянето на запис за смяна в дневника. Води се статистика за изядената храна. Засега количествена, а в най-скоро време ще бъде отразена и финансовата страна на въпроса. А когато съвсем ми се разхлопа дюшемето... е ще се наложи да изчакате до тогава, за да видите лудите ми идеи в действие :-)

Дневниците ви могат да бъдат маркирани като публични, позволявайки на всички да черпят от опита ви или да се учат от грешките ви, а могат да бъдат и частни, т.е никой освен вас да не вижда за какво става дума и на какви гестаповски изтезания подлагате тарантулките си в малкия си гестаповски терариум :-P

Желая ви приятно използване на дневниците и всичко най-евентуално :-)
 
 

тарантула дизайн
тарантула дизайн
Начало Галерия Дневници Видове Статии Форум За контакти Партньори
Екипът на spiderlog.info не носи отговорност за съдържанието на публикуваните в дневниците и форумът към сайта материали. При констатирани нарушения моля използвайте предоставените контакти за връзка с нас.


Check Page Ranking