тарантулски дизайн
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
your_keyword
тарантула дизайн
тарантула дизайн
тарантула дизайн
Добре дошъл, Гост Търсене | Активни теми | Потребители | Влез | Регистрация

За броя на кожите ... Опции · Изглед
xfan
Публикувано: Friday, July 31, 2009 2:32:05 PM

Ранг: кандидат Брат на косъма

Дата на регистрация: 1/21/2008
Публикации: 1,266
Точки: 3,906
Местоположение: Варна
Руутс, кънти гласът на лидера, трескаво се оглеждам, кой е хванатия. Аха, ето го, флейм шок, пръстите ми изтръпват, усещам как лайтнинг болта набира мощ в ръката ми, готов да поеме по разрушителния си път. Интеръпт, някой друг ги довърши, време е да се концентрираме на Фрея значи .... Шегувам се smile)) Не всичко е УоУ в тоя живот, за съжаление smile)
Днес, благодарение на Ники се получи нещо много читаво smile) Та каква е идеята smile Имате паяк, изключително рядък вид Тъкногъза дебелокрака къдравозъба Таджикистанска клошароядка smile) Диво ловена е и като цяло не е много ясно дали спада точно към тарантулите или към приматите, но е ваша и вие си я гледате smile) На колко кожи е .... хммм, а сега де ... едва ли някой във форумите ще ви помогне да я определеите по снимка или по описанието ви как странно потропва с десния си зъб, когато яде грах ... Решението ... когато не знаете броя кожи на дадено животно и не искате да гадаете ... пишете -1 за брой кожи smile Ефекта е такъв, че когато някой гледа описанието на тарантулат ави ще вижда "неизвестни" като брой кожи. Второто е, което е малко, но не съвсем и според зависи, негативна страна, че когато отбелязвате смяна тя няма да се взема предвид. Тарантулата, ще си остане с "неизвестни" кожи до момента, в който не отидете и не промените ръчно това -1 на стойност равна или по-голяма от 0, тогава нормалната работа по отчитането на кожите се възобновява ...
Като цяло това е ... засега *focus*
П.П Ще попитате, добре ве тирикат, то хубаво туй с кожите ама я ме светни, аджеба, как точно да я запиша тая ми ти Тъкногъза дебелокрака къдравозъба Таджикистанска клошароядка, че и кожи да и сложа, като в малоумните ти дневници няма такъв вид? На което аз бих отговорил: Абе я си трай ве, дри...аааа... хехехе, шегувам се smile) Това е следващото нещо на дневен ред. Да се въведе възможност да се описват видове, които мязат, ама не съвсем на нещо от дадено семейство smile)) До тогава ... ще си гледате Тъкногъза дебелокрака къдравозъба Таджикистанска клошароядка описана под друго име и като въведа кирията ще се въползвате от нея smile)
Спонсор
Публикувано: Friday, July 31, 2009 2:32:05 PM


Добави подпис
Потребители, разглеждащи тази тема
Guest


Прескочи на форум
Вие не можете да публикувате нови теми в този форум.
Вие не можете да отговаряте на теми в този форум.
Вие не можете да изтривате Вашите публикации в този форум.
Вие не можете да променяте Вашите публикации в този форум.
Вие не можете да създавате анкети в този форум.
Вие не можете да гласувате в анкетите на този форум.

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.1.6 (NET v2.0) - 11/14/2007
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.